30/04/2024

Referitor la articolul “ Probleme Pentru Candidatii PNL – Nicio Validare Pentru Giurgiu”

In contextul aparitiei acestui articol intr-o publicatie on line – fara a se cere punctul de vedere al  persoanelor la care se face referire sau al organizatiei pe care o reprezinta, Partidul National Liberal  – filiala teritoriala Giurgiu va aduce la cunostinta  situatia reala referitoare la validarea candidatilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean si Primaria municipiului Giurgiu .

Conform calendarului stabilit, Biroul Politic National al Partidului National Liberal desfasoara activitatea de validare a candidatilor in mai multe sesiuni, avand in vedere numarul mare al candidatilor si existenta altor probleme pe ordinea de zi a sedintelor.

Pentru candidatii validati in sedinta de luni 18 ianuarie 2016, termenul de depunere a dosarelor de candidatura a fost vineri 15 ianuarie 2016, ora  11.00.

Candidaturile  filialei Giurgiu pentru functia de primar si functia de presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu   au  fost validate  in Biroul Permanent Judetean  al filialei teritoriale in data  15.01.2016, ora 13.00.

Prin urmare, in sedinta Biroul Politic National din data 18.01.2016 propunerile filialei Giurgiu nu s-au aflat pe ordinea de zi.

Copresedinte PNL Giurgiu

 

BEIANU DUMITRU