04/10/2023

Prichindeii din Buturugeni vor merge la una dintre cele mai moderne grădiniţe cu program prelungit din judeţul nostru

DEPUTAT PSD DE GIURGIU – CRISTINA ELENA DINU

Prichindeii din Buturugeni vor merge la una dintre cele mai moderne grădiniţe cu program prelungit din judeţul nostru. Sunt convinsă, de fapt, că noua unitate de învăţământ se poate număra printre cele mai frumoase din ţară.

Grădiniţa este un proiect de suflet al primarului PSD Dumitru Preda şi a venit în întâmpinarea dorinţei tinerelor familii din Buturugeni, care nu mai voiau să îşi ducă copiii la grădiniţe din alte localităţi.

Ieri, la început de an şcolar, am participat cu drag la inaugurarea acestei unităţi de învăţământ alături de zeci de preşcolari şi educatorii lor, de părinţi şi de mai mulţi colegi din echipa PSD Giurgiu.

Bucuria micuţilor a fost molipsitoare, aceştia fiind foarte nerăbdători să intre sălile de clasă frumos amenajate.

Mi-ar plăcea ca toţi copiii din municipiu şi din judeţ să aibă posibilitatea să facă primii paşi spre şcoală, într-o astfel de grădiniţă, şi îl felicit din tot sufletul pe primarul social-democrat Dumitru Preda pentru această realizare şi pentru grija pe care o are faţă de comunitatea lui.

Acest important proiect este doar unul dintre numeroasele proiecte pe care domnul primar le-a realizat pentru locuitorii comunei Buturugeni.

Mult succes, domnule primar Dumitru Preda!

Sunteţi dovada vie că omul sfinţeşte locul.

#Echipa_PSD_Giurgiu

#Primari_Destoinici

#Proiecte_Pentru_Comunităţile_Locale