Giurgiuvenii din Bulbucata vor schimbare la Primărie şi continuitate la Consiliul Judeţean Giurgiu

Ionela Anişoara Spirache, o tânără ambiţioasă, implicată şi care se bucură de aprecierea consătenilor, este candidatul PSD Giurgiu la funcţia de primar al comunei Bulbucata.
Marţi, 8 septembrie, echipa de campanie a preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat, s-a reunit cu cea a Oanei Spirache şi au străbătut împreună, la pas, comuna Bulbucata.


Social-democraţii giurgiuveni au stat de vorbă cu oamenii care le-au ieşit în întâmpinare, le-au amintit realizările administraţiei PSD în judeţ, iar Oana Spirache le-a prezentat proiectele sale ambiţioase şi realizabile pentru Bulbucata.
“De 15 ani lucrez în administrația publică a acestei comune, astfel, cunosc mai bine decât oricine problemele cu care se confruntă oamenii de aici. Iubesc această comunitate și îmi doresc să se dezvolte, să prospere, oamenii să fie ajutați și sprijiniți, să aibă libertatea de exprimare și să fie ascultați.
Voi asigura o administrație deschisă și transparentă, implicând cetățenii în toate problemele colectivitații locale”, le-a spus sătenilor Ionela Anişoara Spirache.


„Avem o tânără candidat şi la Bulbucata, o doamnă foarte apreciată şi respectată de toţi locuitorii comunei. Împreună vom reuşi să le oferim sătenilor siguranţa unui trai mai bun, prin proiecte în toate domeniile!”, a spus şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, CUI mandatar 21200019    SC PROIMAGE GRUP SRL