Candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Putineiu, Racman Biţă, pune
OAMENII PE PRIMUL LOC!

Desfăşurare de forţe, joi, 10 septembrie, în comuna Putineiu, când sute de oameni s-au alăturat candidatului PSD la Primăria Putineiu, Racman Biţă, dar şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat.


Alături de echipa de campanie PSD Giurgiu, toţi aceştia au luat la pas comuna Putineiu, pentru a sta de vorbă cu sătenii, pentru a le prezenta realizările administraţiei judeţene a PSD, dar mai ales pentru a le spune ce proiecte are Racman Biţă pentru modernizarea comunei Putineiu.
“Mulţi dintre dumneavoastră mă cunoaşteţi, deoarece sunt născut şi crescut în această comună. Lucrez ca inginer agronom de 44 de ani în comuna noastră, iar cu experienţa pe care am agonisit-o în tot acest timp sper că vă pot rezolva toate problemele cu care vă confruntaţi în prezent. Printre cele mai importante proiecte, pentru perioada 2020-2024, se numără asfaltarea tuturor drumurilor de interes local, trotuare, şanţuri betonate şi poduri, reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, modernizarea şcolilor, amenajarea de parcuri şi locuri de joacă pentru copii, dar şi modernizarea apartamentelor din satul Putineiu și repartizarea acestora cetățenilor fără locuință, sub formă de locuință socială!”, afirmă Racman Biţă, candidatul PSD la Primăria Putineiu.
“Candidatul nostru, Racman Biţă, este un giurgiuvean respectat şi apreciat de toţi locuitorii din Putineiu şi ştiu că va duce la bun sfârşit toate proiectele de modernizare pentru comuna sa. Eu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, îl voi sprijini întotdeauna! Suntem echipa câştigătoare pentru comuna Putineiu şi pentru întreg judeţul Giurgiu!”, afirmă preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, CUI mandatar 21200019    SC PROIMAGE GRUP SRL