Sute de tineri, alături de candidatul PSD la Primăria Floreşti-Stoeneşti, Andrei Matache

Ziua de duminică, 6 septembrie, s-a încheiat pentru cei din echipa de campanie a PSD Giurgiu, la Floreşti Stoeneşti, unde sute de tineri li s-au alăturat, cu toţii susţinându-i pe Marian Mina la conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu şi pe Andrei Matache, la funcţia de primar al comunei menţionate.
„Lucrez în administrația publică din anul 2014, timp în care am acumulat experiența necesară pentru a înțelege problemele comunei și mai ales modul în care acestea pot fi rezolvate. Am urmărit cu interes exemplele pozitive privind dezvoltarea eficientă a localităților din țară și sunt încrezător că împreună cu echipa pe care o conduc și având sprijinul și încrederea dumneavostră putem face din Florești-Stoenești o comună dezvoltată, modernă.


Îmi doresc o campanie onestă, în care fiecare candidat să aibă frică de Dumnezeu și să își prezinte ideile în mod corect și transparent. Acum, prioritare sunt sănătatea oamenilor și dezvoltarea comunei!”, le-a spus sătenilor pe care i-a întâlnit, ieri, Andrei Matache, în cadrul acţiunii electorale.
„Mă bucur să văd atâţia tineri alături de noi! Pentru ei, pentru familiile lor, administraţia social-democrată are soluţii în toate domeniile de activitate şi am demonstrat acest lucru, prin toate proiectele Consiliului Judeţean Giurgiu, condus de mine, în ultimii 4 ani. Andrei Matache este un tânăr capabil, profesionist, ambiţios şi ştiu că, împreună, vom continua modernizarea comunei Floreşti-Stoeneşti, respectiv a întregului judeţ! Suntem echipa câştigătoare!”, afirmă Marian Mina, preşedinte al CJ Giurgiu, şi candidatul PSD pentru un nou mandat.

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, CUI mandatar 21200019    SC PROIMAGE GRUP SRL