Coana Aneta de la Palanca

Ca urmare a unui control comandat politic de subprefectul fost militian la firma care oferea servicii de catering abonatilor de la DGASPC, firma respectiva a fost inchisa cica pana la alegeri. Ca doar doar, poate poate, castiga alegerile cine trebuie si schimba firma de catering cu alta. Ca de, foamea mare cu mancare de catering se potoleste.

Cum baietii pana acum au fost arondati doar la covrigi cu gaura pe mijloc si cu iaurt au zis ca poate daca facem un control, inventam ceva si lasam 600 de persoane fara mancare trecem si noi la o sarma, la un cotlet ceva…o gogoasa, un desert parandarat, nu avem de unde stii.

Intr-o tara normala, cu oameni normali, in care interesul cetateanului este mai presus decat interesul celor ce vor sa ajunga la putere coana Aneta, doamna reprezentant al guvernului in teritoriu ar fi declarat imediat o situatie de urgenta prin care sa anunte guvernul ca 600 de persoane nu mai au cum sa primeasca mancare, sa obtina ori fonduri guvernamentale alocate catre DGASPC pentru autogospodarire pana la o noua licitatie care …dureaza bre tanti, ca sunt neste proceduri de facut ori sa permita Consiliului Judetean ca prin procedura de urgenta si achizitie directa sa asigure interimar pana la licitatie serviciul blocat de militianul din subordine… Nu e ca la Palanca na vitelu da-mi oaia si bem adalmasul!

Ca cam asa este la noi aici la oras!

In fine coana Aneta obisnuita ca la ea pe cleata, trimite o adresa catre DGASPC in care scrie ca nu e nici o situatie de urgenta!!!

Citam din articolul 2 pe care in invoca palancheza! ” Situatie de urgenta este acel eveniment nomilitar, exceptional care ameninta viata sau sanatatea persoanei” I-auzi braul trece rau!

Pai cum coana daca 600 de de oameni mor de foame nu e situatie de urgenta???

Si daca o singura persoana af fi in aceasta situatie tot stare de urgenta ar fi la noi la Giurgiu. Inteleg ca la Palanca e altfel dar hai sa ne dam un upgrade!

Redam mai joi scrisoarea in integralitatea imbecilitatii ei!