Ce am inteles eu din ziua de ieri

1. Pai in primul rand Pro Romania a decedat la fel de subit cum s-a nascut dupa ce Tudose si Daniel Constantin i-au dat doua flegme in ochi lui Ponta! In acest fel Ponta tocmai a constatat ca nu a avut niciodata un partid si ca de fapt serviciile secrete si-au facut treaba! Ponta este doar un mic Gabriel Oprea care clama de fiecare data interesul national doar pentru interesele proprii! In acest fel probabil o parte din ei au plecat deja catre PNL – cativa se vor intoarce in PSD – Ponta va ramane iar izolat!

2. USR a pierdut si ultimul bastion de moralitate pe care il mai aveau. Barna este un urmarit penal de DNA, care striga fara penali. In mod normal Barna nu ar trebui sa mai depaseasca 10% iar USR -ul dupa alegerile locale va fi inghitit de PNL – de unde au si plecat de altfel!

3. ALDE nu va mai avea nici cea mai mica sansa sa intre in Parlament dupa ce au votat o motiune impotriva practic a guvernului lor, si au cedat pe toata linia votand guvernul Orban! In urma disolutiei din Pro Romania si ca urmare a faptului ca Tariceanu a facut cel putin 2 miscari gresite, ALDE va face implozie impartindu-si parlamentarii intre PNL si PSD!

4. Ieri a decedat democratia in Romania prin tradare! In momentul in care Johanis are Presedintele lui, Guvernul lui, Parlamentul lui, Serviciile lui, ne-am pozitionat un pic sub o dictatura care poate degenera oricand! PNL-ul sustinut de servicii si de afara are toate sansele sa devina pana la alegerile parlamentare un nou PSD – CIUMA GALBENA!

5. In cazul in care PSD nu strange randurile in asa fel incat Viorica Dancila sa intre macar in turul2, PSD va deveni un partid de maxim 15% pana la alegerile locale care cu siguranta vor fi in doua tururi. Va urma firesc debarcarea Vioricai Dancila din functia de presedinte al partidului acesta urmand sa fie preluat in mod firesc de catre servicii. Probabil apropiatii generalului Pahontu! Singura solutie de salvare a PSD-ului este o administrare proasta in aceasta iarna de catre Orban a ceea ce inseamna salarii si pensii!

6. In cazul in care Vasilica Catu, si ceilalti ministrii ai Guwernului Orban nu vor reusi in aceasta iarna sa faca lucrurile sa se miste PSD va castiga din nou alegerile parlamentare cu peste 35%!