Ce purtam vara asta

În ultimii ani verile au devenit din ce în ce mai călduroase, soarele mai puternic și gradele din termometre foarte ridicate. Razele UV sunt o amenințare continuă pentru sănătate dar și pentru frumusețe, iar împotriva lor trebuie să adoptăm diverse măsuri începând cu cremele cu grad ridicat de protecție și terminând cu hainele care se potrivesc cu anotimpul.

Pălăriile. Sunt accesorii vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta, pe lângă asta ele se găsesc în foarte multe forme și culori (nu contează că vorbim despre șepci , o eșarfă înfășurată în jurul capului sau despre un sombrero. Atat timp cât îți oferă umbră în jurul capului, este o piesă foarte importantă în șifonierul tău).

Cu toții știm cât de populare sunt hainele închise la culoare, dar este negrul o alegere potrivită pe timp de vară ? Specialiștii spun nu! Cel mai bine ar fi să purtăm culori deschise, în primul rând ca să nu mai atragem soarele cum l-am atrage dacă am purta o culoare închisă și în ultimul rând pielea bronzată iese mai bine în evidență lângă o culoare pastelată.

Foarte importante pentru femei și domnișoare sunt fustele, dar și hainele vaporoase. Fie că e vorba de o pereche de pantaloni cu croi lejer sau de o rochie din aceeași categorie, acestea nu doar că arată grațios în briza verii, dar sunt si răcoroase.

Iar în ultimul rând să nu ignorăm importanța pantalonilor scurți în garderoba noastră, aceștia fiind purtați atât de femei cât și de bărbați .

Acestea sunt doar câteva sfaturi prin care putem îmbina plăcutul cu utilul, mai bine zis cum să ne îmbrăcăm ca sa arătăm bine și în același timp să ne și protejăm.