ALDE GIURGIU – SUSTINERE TOTALA PENTRU TARICEANU

Deputatul Toma Petcu, presedintele Organizatiei Judetene a ALDE Giurgiu, isi exprima satisfactia fata de decizia de achitare, pe care Inalta Curte de Casatie si Justitie a luat-o in dosarul domnului Calin Popescu Tariceanu.

,, Judecatorii au confirmat ceea ce stiam cu totii, ca a fost o inscenare la adresa unui om extrem de serios, a unui om important al statului roman, nu doar presedintele unui partid aflat la guvernare, ci un simbol al rezistentei impotriva abuzurilor din justitie. domnul Calin Popescu Tariceanu a avut, are si va avea mereu sustinerea noastra neconditionata. Ar trebui ca aceasta decizie sa fie cunoscuta de catre toti romanii, pentru a termina odata pentru totdeauna cu aceste calomnii, cu acest tip de acuze ale statului paralel.

Sincer, felicit judecatorii care au actionat independent, rezistand oricaror presiuni, iar noi vom milita in continuare pentru drepturile si libertatile cetatenilor, pentru eliminarea abuzurilor si instituirea statului de drept in Romania”.                                                                                                    ALDE GIURGIU