PRIMELE 3 REZULTATE DEOSEBITE OBȚINUTE LA EXAMENUL DE BACALAUREAT, PREMIATE LA GIURGIU

În fiecare an, Administrația Locală din Giurgiu premiază elevii care obțin rezultate deosebite, atât la evaluarea națională cât și la examenul de bacalaureat.

Anul acesta, trei eleve de la Colegiul Național „Ion Maiorescu” au obținut rezultate deosebite la examenul de bacalaureat, cea mai mare notă fiind 9,80. Astfel, pentru susținerea unui program de apreciere și stimulare a elevilor care au realizat într-un an școlar performanțe școlare deosebite (primele trei medii la Bacalaureat, sesiunea I), în ședința ordinară a Consiliului Local ce a avut loc ieri, 26 iulie, a fost aprobată suma de 7.500 de lei, valoarea premiilor oferite elevelor.

Dilimot Ștefania Roxana a obținut la bacalaureat media generală 9,85, primind din partea municipalității suma de 3000 de lei. Aceasta a avut rezultate excelente și la admiterea la facultate, obținând un punctaj de 100 de puncte din 100 la Facultatea de Farmacie. Următoarele medii la examenul de bacalaureat au fost obținute de Dumitru Georgiana Alexandra (media generală 9,80) și Ghizdăreanu Alexandra Afrodita (media generală 9,76), fiind răsplătite pentru eforturile lor cu 2500 lei, respectiv 2000 lei.

Elevele sunt un exemplu pentru generațiile viitoare și au toată aprecierea din partea reprezentanților administrației locale.