,,Marin Anton poarta sutien, sutienul lui Marian Maroiu” – declara IONEL DINU

Georgiana Mihaela Balaban

,,Marin Anton poarta sutien, sutienul lui Marian Maroiu! ” declara Ionel Dinu-Secretarul General Adjunct ,  intr-o conferinta de presa , organizata cu scopul de a dezbate problema demiterii lui din partid .

Fostul membru PNL sustine ca l-au revocat din functie de la PNL pentru ca principiile lor sunt incompatibile cu ideile lui . Vinovati de acest lucru ii declara pe : Marin Anton (Presedintele PNL) si pe Marian Maroiu .

,,Nu trebuie sa mai existe opozitie ? Daca nu exista , ori e prost , ori e dictator ! ” sustine Ionel Dinu . Acesta il acuza pe Marin Anton de tradare , pentru ca desi erau prieteni l-a revocat din functie fara a-l instiinta inainte . Fostul membru PNL spune ca de la venirea domnului Anton in partid , organizatia nu s-a consolidat , ci a pierdut membri , iar peste 50% din satele ce apartin de jud.Giurgiu nu detin organizatii PNL,decat pe hartie .

Ionel Dinu este revoltat ca i-a luat locul din functia de Secretar General Adjunct PNL o femeie . ,,Acum secretara este doamna Oita ! Este din Oinacu si pana acum si-a desfasurat activitatea la o taraba din piata orasului Giurgiu . ”

Scandalul a inceput cand Ionel Dinu a iesit in presa si a spus de relatia lui Marian Maroiu cu primarul Nicolae Barbu , sustine PNL-istul . ,, Am auzit cand au spus ca vor veni la guvernare . ”

Apoi , fostul membru PNL a primit doua hotarari din partea partidului in care il revocau din functie pentru neplata  cotizatiei de membru si neplata contributiei de Secretar General Adjunct din luna august 2017 . Spune insa ca 90% din membrii PNL nu si-au platit cotizatia si nu au mai fost demisi . Dinu declara ca este caz de uz de fals , pentru ca semnatura dupa hotarare nu corespunde cu semnatura lui Marin Anton . Se declara hotarat in aceasta privinta,deoarece a comparat semnaturile lui Marin Anton de pe documentul din revocare a functiei cu semnatura de pe documentul de declarare a averii din anii anteriori.