Costume de baie 2018

Te  pregatesti de vacanta ? Nu stii ce costume de baie se poarta vara aceasta ? Modelele sunt suficient de variate încât să se potrivească oricărei siluete, iar designerii și trend setterii darnici ne pun la dispoziție o penurie de culori, texturi și imprimeuri.

Costume de baie braziliene

Era și timpul ca frumoșii bikini brazilieni să revină pe val. Posteriorul este pus în evidență frumos de croiala acestora, iar bronzul este mai uniform și mai strălucitor.

Costume de baie cu push up

Au fost marginalizate în anii precedenți, dar micul artificiu care ne face decolteul mai generos și mai frumos nu mai este amendat în 2018 de Poliția Modei.

Costume de baie din 2 piese

Ne asigură un bronz uniform și frumos și arată grozav pe o siluetă suplă. Formele retro ale unora dintre ele se potrivesc de minune și siluetelor rubensiene, așa că există modele pe placul tuturor.

Costume de baie intregi

Sunt confortabile și perfecte pentru înot. Chiar dacă nu sunt cele mai potrivite pentru un bronz uniform, este obligatoriu să ai unul pentru piscinele de interior și pentru centrele SPA.

Costume de baie tanga

Dacă slipul brazilian nu te mulțumește pe deplin, varianta tanga este din nou în trend. O vei găsi atât la costume de baie din două piese, cât și la costume de baie întregi.

Costume de baie cu talie inalta

Sunt preferatele fashionistelor, flatează orice siluetă și au un aer retro, amintindu-ne de frumuseți de mult apuse, ca Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor. Au un aer aparte și sunt un veritabil m