Abuz de putere la Primaria Daia”, sustine consilierul local, Mihai Buzica

Prezent la conferinta de presa organizata vineri, 6 iulie 2018, de organizatia judeteana ALDE Giurgiu, consilierul local al comunei Daia, Mihai Buzica, a adus lamuriri cu privire la situatia actuala in care se afla administratia locala Daia.

Fotografia postată de Cristiana Daniela Macarie.

,, Actualul primar face abuz de putere incalcand legea. Toate acestea reies din mai multe decizii luate de unul singur de primarul comunei Daia, cum ar fi: nepunerea in executarea a unei hotarari judecatoresti definitive, neindeplinirea unei hotarari a consiliului local Daia, nepunerea pe ordinea de zi a unei proiect de hotarare initiat de consilierii locali, dar si modificarea de la sine putere a unei hotarari de Consiliu Local. Totodata, i s-au cerut explicatii domnului primar cu privire la faptul ca desi in anul 2017, a fost excedent de 4,5 mld lei, acesti bani nu au fost cheltuiti nici pana la aceasta data.
Starea drumurilor din comuna, in special in satul Daita este deplorabila, desi a fost aprobata suma de 8 mld lei pentru lucrari de reabilitare a acestora” a declarat consilierul local, Mihai Buzica.
Acesta din urma a mai precizat ca primarul din Daia doreste sa instaleze pe raza comunei camera video, pentru domnia sa acestea fiind prioritare, nicidecum starea drumurilor.

Mihaela Georgiana Balaban