29/03/2024

Mamaia
Mamaia este construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: „lacul lăptos” în turcește). Grindul are o lungime de 8 km, însă o lățime de doar 300 m. Plaja foarte lungă, cu o lățime de până la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fin, parte mineral, parte cochilifer. De-a lungul acesteia se află multe magazine, restaurante, terase, cluburi și discoteci.

Iar aici preturile pornesc de la 100 de euro pe noapte.

Costineşti
Costinești (în trecut: Mangeapunar) este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Constanța, Dobrogea, România. La recensământul din 2002 avea o populație permanentă de 905 locuitori, care se înzecește vara.

La pensiuni o cameră dublă este în jur de 150 lei pe noapte, în timp ce la un hotel de trei stele situat aproape de plajă sare de 250 lei pe noapte.
5. Eforie Nord
Eforie Nord este a doua stațiune ca mărime și este situată la 14 km de Constanța. În partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru proprietățile curative ale nămolului astfel că turismul recreativ se îmbină cu cel balnear.

Ofertele lor de cazare cu nopţi 5+1 gratis, în total, pe 6 nopţi, 325 de lei.