Destinatii exotice si accesibile pentru o vacanta de vis

Te-ai saturat de litoralul romanesc , de gunoaiele de pe malul marii si de muzica in exces? Ai nevoie de ceva revigorant, departe de ochii curiosilor ?

Iata cateva destinatii exotice unde poti petrece o vacanata de neuitat , unde iti vei putea incarca bateriile .

1.Bali, Indonezia

Vegetatia luxuriana, valurile tocmai bune sa le calaresti cu o placa de surf, cele mai frumoase piscine, multe culturi de cafea si ceai…

Cultura si religia hindu, precum si obiceiurile deosebite creaza toate la un loc, o experienta fantastica pentru o vacanta .

Cat costa o vacanta in Bali?

O vacanta de 2 saptamani te poate costa aproximativ 600 de euro (zbor si cazare)

Sezonul de varf il reprezinta lunile iulie si august, decembrie in preajma sarbatorilor de iarna , dar si inceputul lunii ianuarie.

2.Maldive

Daca vrei ca in vacanta ta sa te bucuri de o experienta exotica pe  in lumina planctonului bioluminescent, atunci poti pune Maldive pe lista ta cu destinatii exotice de vacanta.

Cat te costa o vacanta in Maldive?

Catre Maldive apar in mod regulat oferte la zboruri . Cu Turkish Airlines ajungi la aproximativ 400 de euro dus-intors din Bucuresti , astfel pentru o saptamana in Maldive poti plati chiar si 600 de euro de persoana, zbor si cazare.

3.Palawan, Filipine

Nelipsita din topurile international cu destinatii exotice, precum ,, Best Islands in the World” , Palawan este o bucata de rai ce se bucura de o frumusete rara si iesita din comun.

Cat te costa o vacanta in Palawan ?

Din Bucuresti avem zboruri avantajoase la aproximativ 400 de euro dus-intors. Viata in Filipine este cunoscutaca nefiind deloc scumpa.

4.Thailanda

Cand vine vorba de Thailanda este greu sa te rezumi la o singura destinatie, fara sa experimentezi 2-3 zile in Bangkok sau o saptamana in traditionalul Chiang Mai.

De la plaje albe , recifuri de coral la pesteri , cascade si insule nepopulate, Thailanda este o destinatie potrivita.

Cat te costa o vacanta in Thailanda ?

In perioada rece , o vacanta in Krabi te poate costa mai putin de 600 de euro de persoana, asta daca faci rezervare cu cateva luni inainte.

5.Santorini, Grecia

Situata intr-un Vulcan activ, bijuteria marii Egee si una dintre cele mai vizitate insule ale Greciei, Santorini este astazi una dintre cele mai romantic destinatii din lume.

Cat te costa o vacanta in Santorini?

Daca iti faci rezervare din timp , o saptamana in Santorini te poate costa undeva intre 250-300 de euro de persoana, zbor si cazare.