ADMITEREA CANDIDATILOR PE LOCURILE SPECIALE PENTRU ROMI SI A CANDIDATILOR PENTRU INVATAMANTUL SPECIAL

11 mai 2018 – Afisarea locurilor speciale pentru romi.
15 iunie 2018 – Ultima zi pentru primirea cererilor de inscriere pentru locurile speciale pentru romi.
5 – 6 iulie 2018 – Repartizarea pe locurile speciale pentru romi, prin intermediul aplicatiei informatice centralizate.
5 – 6 iulie 2018 – Inscrierea si repartizarea pentru invatamantul special prin intermediul aplicatiei informatice centralizate.

RECOMANDARILE PENTRU OCUPAREA LOCURILOR SPECIALE PENTRU ROMI SE DAU LA SEDIUL PARTIDA ROMILOR GIURGIU – STRADA GARII NR 84 ETAJ 1.
Relatii la tel: 0761.423.456 – Mihaita Grigore
In cazul in care nu puteti ajunge la noi la sediu si se strang mai multi copii o echipa se poate deplasa acolo unde ne solicitati

Pentru anul scolar 2017-2018, ISJ a alocat cate 2 locuri speciale/clasa, indiferent de filiera, profil sau specializare.
Elevii de etnie rroma care concureaza pentru ocuparea locurilor speciale trebuie sa prezinte la inscriere urmatoarele documente:
– cerere de inscriere
– cartea de identititate sau certificatul de nastere , in copie legalizata;
– foaia matricola pentru clasele V-VIII (cu calculul mediei generale);
– adeverinta medicala;
– recomandare scrisa din partea presedintelui unei organizatii civile, culturale sau politice a rromilor , legal constituita , prin care sa ateste apartenenta lor la etnia rromilor si nu faptul ca fac parte din respectiva organizatie.

Dupa afisarea rezultatelor finalale,fiecare elev/unitate scoalara va aduce fisele de inscriere completate, fara a se face optiuni, se va completa doar prima jumatate a fisei (cu datele personale, media de la evaluare nationala, media claselor V-VIII, media de admitere) iar acestea vor fi atasate la dosarul fiecarui candidat, urmand ca repartitia sa se face pe baza mediei de admitere.

Depunerea dosarelor se va face la secretariatul ISJ Giurgiu.