PISTA DE ATLETISM SE APROPIE DE FINAL. URMEAZA O SERIE DE AMENAJARI, INAUGURAREA SI DAREA IN FOLOSINTA

Pista de atletism de la Parcul Tineretului din municipiu este aproape gata să-și primească alergătorii. După ce a fost modernizat Stadionul ”Marin Anastasovici” fapt ce a impus desființarea pistei de atletism, în municipiul Giurgiu nu a mai existat nici o altă pistă unde elevii, sportivii sau alți giurgiuveni să se poate antrena. Astfel că, necesitatea construirii unei astfel de obiectiv a intrat în atenția administrației locale si în martie 2015 a fost dat ordinul de începere. În acest interval au existat diverse sincope și probleme, dar din fericire, obiectivul este aproape finalizat.
În prezent, lucrările la pista de atletism sunt pe ultima sută de metri, a fost turnat tartanul și a fost marcată, vor fi realizate amenajări specifice, va fi realizat un gard de protecție, va fi iluminată corespunzător și zona va fi amenajată peisagistic.
Pista va putea fi folosită atât de profesioniști cât și de amatori, cu respectarea regulamentului de funcționare și utilizare ce va fi afișat pe panouri, în intervalul orar stabilit pentru funcționare. După executarea tuturor lucrarilor mentionate, acest obiectiv de interes local si național va fi inaugurat si ulterior, pista de atletism va deveni funcțională și deschisă publicului giurgiuvean