29/03/2024

CONFERINTA DE PRESA PSD GIUGRIU – ELENA DINU

Am participat astăzi, joi, 13 aprilie, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu şi le-am vorbit jurnaliştilor giurgiuveni despre trei dintre cele mai importante subiecte intens dezbătute la nivel naţional. În primul rând, am prezentat comunicatul de presă al PSD central pe tema informaţiei neadevărate potrivit căreia actualul Guvern ar intenţiona să naţionalizeze sistemul privat de pensii din România.

De asemenea, am vorbit despre două dintre proiectele de lege adoptate în şedinţa Camerei Deputaţilor, din 11 aprilie, ambele referitoare la sistemul de învăţământ. Mai exact, am prezentat proiectul ce prevede asigurarea unui prânz cald pentru elevii din 50 de şcoli şi grădiniţe din ţară, dar şi pe cel referitor la posibilitatea consiliilor judeţene de a premia elevii care obţin rezultate foarte bune la olimpiade şi la alte concursuri şcolare, cât şi premierea dascălilor lor.

În plus, în conferinţa de presă de astăzi, am prezentat şi câteva dintre cele mai importante date despre Legea salarizării unitare, am spus ce se va întâmpla într-o primă etapă cu salariile medicilor şi ale personalului medical, dar şi care sunt principiile Legii menţionate.