29/03/2024

RITA SHAPIRA SHAIN, ÎN VIZITĂ LA COPIII INSTITUŢIONALIZAŢI

Copiii  aflaţi în plasament la Casa de tip familial Soarele, structură rezidenţială din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au primit în cursul acestei săptămâni vizita doamnei  Rita Shapira  Shain, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România,  sculptor cu mare recunoaştere internațională.

 Însoţită de parohul Bisericii Buna Vestire din Giurgiu, preotul  Tudor  Georgian, d-na Rita Shapira Shain le-a adus în dar celor mici rechizite,  jucării şi dulciuri şi a stat de vorbă cu fiecare în parte. Copiii au răsplatit gesturile generoase cu un program de colinde şi poezii de iarnă.

 Doamna Rita Shapira Shain şi-a dorit să ofere daruri copiilor instituţionalizaţi din Giurgiu şi a ajuns  la copiii de la casa Soarele  prin intermediul preotului paroh Tudor Georgian, care, la rândul lui, desfaşoară de mulţi ani activităţi caritabile în casele de tip familial, motiv pentru care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu le adresează sincere mulţumiri pentru bucuriile aduse copiilor.