Locuri de muncă sezonieră în AGRICULTURĂ – SPANIA – CAMPANIA 2017

Agenţia Nationala pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunta ca prin serviciul  EURES Romania sunt puse la dispozitia persoanelor interesate 800 locuri de muncă vacante (500 de femei și 150 de cupluri) în Spania – firma SUREXPORT, pentru munca sezonieră, recoltat căpşuni (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp; nu se solicită experință; nu se solicită limbă străină).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Selecția va avea loc in trei locații din țară: Vaslui (jud. Vaslui), Slobozia (jud. Ialomita) si Ramnicu Vilcea (jud. Vilcea), in perioada 13-16 decembrie 2016

 

Persoanele care doresc sa participe la selectie trebuie sa fie inscrise in baza de date EURES. Documentele necesare inscrierii in baza de date sunt: carte de identitate, cazier judiciar, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea „apt pentru munca sau clinic sanatos”.