Fiul ratacitor s-a intors acasa dupa transhumanta politica

Declaratie bomba a senatorului Nicolae Badalau azi in conferinta de presa in care a anuntat si lista candidatilor la Senat si Camera Deputatilor.

Nicolae Florian a venit si a pupat pulpana stapanului reintorcandu-se spasit dupa un stagiu de ingalbenire penelista pentru a-si trata problemele cu un pic de doctrina social democrata..

In acest fel, cum cei 7 consilieri locali din partea PNL -ului in cadrul Consiliului Local Giurgiu erau oamenii de casa ai mandatarului de la Stanesti se pare ca …pe principiul vrei nu vrei bea Barbule agheazma, uite cum se procopsii acesta cu inca 7 consilieri care vor tacea in contul cetatenilor giurgiuveni.

Asa ca in acest moment opozitia in consiliul local este exercitata doar de Ionel Muscalu si Vladu stiut fiind ca si Gadea cel de-al treilea consilier local ALDE este cuprins un pic de pesedita.

Nu conteaza ce au votat giurgiuvenii…conteaza ce primesc si ce sfori trag baietii astia

Si probabil ca in ianuarie dupa ce se va termina cu aceasta campanie parlamentara si Barbu o sa se roage de Badalau sa ii dea zona libera …apa service..si orice o sa mai vrea senatorul de la Bolintin.

Traiasca democratia!

Daca va mai intereseaza cumva va spunem decat lista celor aflati pe locuri relativ eligibile la Senat si Camera Deputatilor

Senat

1. Nicolae Badalau

2. Cristian Marciu

Camera Deputatilor

1. Razvan Cuc

2. Andrei Alexandru

3. Elena Dinu