19/04/2024

Angajari Din Sursa Externa Si Reincadrari La Inspectoratul De Politie Al Judetului Giurgiu

Începând cu data de 3 octombrie a.c. aprilie, se dă startul reîncadrărilor de personal și angajărilor din sursă externă în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliției Române.
Sursa de recrutare pentru concursuri este formată, în cazul reîncadrărilor, din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliție, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.2 din Legea 360/2002 din Statutul Polițistului cu modificările și completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcție publică, pierderea capacității temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituționale) și care au studii corespunzătoare cerințelor postului, respectiv îndeplinesc condițiile legale.
De asemenea, la concursul organizat pentru locurile din sursă externă, se pot înscrie persoanele care doresc să devină agenți de poliție și îndeplinesc cumulativ condițiile și probele de evaluare menționate în anunțurile de organizare a concursului.
La nivelul județului Giurgiu au fost alocate 2 locuri (un ofițer și un agent) pentru reîncadrare în structura de ordine publică și 4 locuri de agenți poliție specialitatea poliție rutieră, respectiv 43 specialitatea ordine publică (mediul urban, mediul rural și conductori câine mediul urban), pentru angajare din sursă externă.
Încadrarea se va face în urma susținerii unui concurs, anunțurile fiind publicate, începând cu data de 1 octombrie 2016, pe pagina web oficială a I.P.J. Giurgiu.
Pentru mai multe detalii legate de condiții, documentația necesară dosarului, înscriere, probe sportive și concurs persoanele interesate pot accesa site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu https://gr.politiaromana.ro la secțiunea Carieră / Posturi scoase la concurs (https://gr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), unde sunt postate cele două anunțuri – Anunț concurs/examen pentru reîncadrare IPJ Giurgiu (https://gr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-examen-pentru-reincadrare-ipj-giurgiu) respectiv Anunț încadrare directă (https://gr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa) sau se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul I.P.J., cu sediul în municipiul Giurgiu, Bd. C.F.R, nr. 9, cod 080121, județul Giurgiu, tel. 0246.207.111.