SPIRITUALITATE” ÎN VIZIUNEA ARTISTICĂ A PICTORILOR ANA MIRIȘAN ȘI TUDOR PLĂIEȘU

Expoziția de pictură „Spiritualitate”, a artiștilor plastici Ana Mirișan și Tudor Plăieșu, este deschisă publicului giurgiuvean începând cu data de 22 aprilie 2016, la Galeriile de Artă. Vernisajul a fost organizat în cadrul programului Primavara Culturală Giurgiuveană, de către Primăria Municipiului Giurgiu, în colaborare cu Centrul Cultural „Ion Vinea”.
Expoziția are în centru arta iconografică și reprezintă pentru privitor o modalitate de a-și bucura sufletul cu frumoase execuții ale artei creștine, fiind un prilej, totodată, ca doritorii să achiziționeze icoane pictate
cu măiestrie.
Mai mult, publicul îi va putea urmări pe artiștii Ana Mirișan și Tudor Plăieșu în exercițiul meseriei, în timp ce produc sub privirea spectatorilor opere de artă, în cadrul unor ateliere de lucru organizate la galerii. Totodată, expoziția adună și câteva tablouri de pictură contemporană aparținând lui Tudor Plăiesu, care nu sunt separate de restul expoziției, ci reprezintă o continuitate spirituală cu care vizitatorii se pot delecta.