19/04/2024

Inca O Demisie Din PNL Giurgiu – Corneliu Minca

A fost unul dintre fondatorii PNL Giurgiu, a fost presedintele PNL timp de 11 ani, a dus filiala PNL Giurgiu pe locul intai pe tara, iar acum si-a dat demisia din partid. Este vorba de Corneliu Minca, cel care acuza conducerea liberalilor giurgiuveni de faptul ca nu asigura o competitie deschisa in interiorul partidului.

“Am vazut ca PNL Giurgiu este in picaj si consider ca nu este condus bine. In acest moment pot spune ca am scapat de o povara. Nu ma mai consider reprezentat de ceea ce fac acesti oameni cu PNL. Demisia de ieri a lui Norut Stanisteanu m-a facut sa fac si eu acelasi gest.

Vorbind despre modul in care a actionat copresedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, Minca a precizat ca actualul lider liberal a fost propus in aceasta functie de Raluca Surdu, iar votul a fost de partea lui Beianu cu 16 pentru si 13 impotriva.

Demiterea oamenilor din Biroul Politic Judetean a fost o manevra parsiva… Dupa venirea lui Nicolae Florian in PNL s-a inaintat catre BPN o lista cu oameni cu care vor sa lucreze Beianu si Nicolae Florian, dar fara sa fie trecuti cei care trebuiau inlocuiti. A fost o manevra parsiva caracteristica lui Dumitru Beianu. Astfel au fost dati afara, nestatutar, membri din BPJ care au fost alesi de Conferinta Judeteana a partidului. Asadar, BPN a anulat votul Conferintei Judetene…

Nu mai vorbesc despre modul in care l-au lucrat pe Norut Stanisteanu. De ce nu am spus nimic pana acum? Pai, cand lucrurile se aranjeaza la asemenea nivel, credeti ca avea vreun rost sa fac valuri?” a declarat Corneliu Minca.

Facand referire (cel mai probabil) la actuala conducere a PNL Giurgiu, Corneliu Minca a inceput discursul cu un proverb adapta la situatie: Orice cal de curse ajunge martoaga, dar niciodata o martoaga nu va ajunge cal de curse.