O seara LA PONTONUL de pe Dunare

Sambata seara am iesit sa ma plimb, mi-am luat sotia si finii si si am iesit sa mancam ceva si sa bem o sticla de vin pentru ca duminica era o zi de mare sarbatoare pe care de regula o sarbatoresc fiind ziua mea de nume. Cum de regula faceam o mica petrecere cu cativa prieteni anul asta mi-am spus ca nu e chiar in regula fiind inca sub senzatia apasatoare a ceea ce s-a intamplat zilele trecute cu acei tineri si mai mult a faptului ca mi-ar placea sa ii pot ajuta mai mult dar in fata inevitabilului de cele mai multe ori suntem neputinciosi

Tot din acest motiv nu am vrut sa scriu, si nu am publicat nimic in saptamana care a trecut pentru ca mi se parea ca nu de vorbe aveua nevoie ci de …altceva.

In fine sa trecem la subiectul povestiri. Ne-am plimbat un pic cautand un loc unde sa petrecem o seara frumoasa si am avut inca odata senzatia ca Giurgiu este mort in ceea ce inseamna posibilitatea de a iesi si de a petrece o seara agreabila in familie.

Am cautat un restaurant unde sa cante o formatie, un band, orice numai ca la majoritatea barurilor pe care le avem nu functioneaza asa ceva, restaurantele in Giurgiu sambata erau cam ocupate cu petreceri private asa ca din intamplare am ajuns la restaurantul din port LA PONTON!

Trec peste faptul ca am mancat o excelenta saramura de crap ceea ce mi-a placut insa si vroiam sa spun am gasit o atmosfera calda, prietenoasa, cu o servire chiar in regula, si prieteni care ne-au incantat seara cu muzica lor.

Cireasa de pe tort insa au fost insa nu stiu, 8 sau 10 tineri frumosi, eleganti care faceau parte din ansamblul coregrafic  Doina Dunarii si care au venit si ei sa sarbatoreasca pe unul din ei. Fabulosi!

M-au incantat atat de mult felul in care dansau muzica traditionala populara romaneasca incat nu am putut sa stau deoparte.

Vroiam sa le multumesc prin ceea ce scriu eu acum aici pentru seara minunata pe care ne-au oferit-o, pe care nici daca o programam sa iasa atat de bine cu siguranta nu iesea.

Felicitarile mele copii! Si felicitari si indrumatorilor vostri!