MINOR DISPĂRUT

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu desfăşoară activităţi specifice de căutare şi investigare în vederea depistării unei minore de paisprezece ani, care în ziua de 25 martie a.c. a plecat de la domiciliul mamei sale din comuna Gostinari, sat Gostinari, judeţul Giurgiu. La data de 25.03.2015, în jurul orei 11.00, STOIAN NICOLETA FLORENTINA în vârstă de 14 ani a plecat voluntar de la domiciliul mamei sale din comuna Gostinari, judeţul Giurgiu.

SEMNALMENTE: Înălţime de aproximativ 1.70 metri, greutate de circa 60 kilograme, păr şaten, ten deschis, ochii verzi, frunte înaltă şi poartă un piercing în buza inferioară.

VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII: La momentul plecării era îmbrăcată cu giacă din fâş de culoare albastră, pantalon blue jeans de culoare albastră şi încălţată cu pantofi sport de culoare albastră. În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă la numărul 112.