CAMPANIA „ŞI TU POŢI DEVENI POLIŢIST!”

Aceştia vor avea acces la informaţii cu privire la avantajele profesiei de poliţist, la condiţiile de admitere şi de studiu din instituţiile de învăţământ ale M.A.I. şi I.G.P.R., având o opţiune în plus atunci când se vor decide în privinţa propriei cariere. Totodată, se vor familiariza cu activitatea cadrelor angajate în Poliţia Română, din diverse structuri, care vor participa la acţiunile organizate.

În vederea diseminării informaţiilor către publicul ţintă, la nivelul I.P.J. Giurgiu a fost constituită o echipă formată din reprezentanţii structurilor de resurse umane, analiza şi prevenirea criminalităţii şi compartimentului presă şi relaţii publice.

 

Activităţile ce se vor desfăşura în cadrul campaniei vor consta în participarea la sesiuni de informare a elevilor care constituie targetul campaniei, prin organizarea de întâlniri cu elevii claselor a XI a şi a XII a din liceele giurgiuvene, atât din mediul urban, cât şi din mediul rural, de pe raza judeţului Giurgiu dar şi în organizarea de acţiuni şi participarea la evenimente desfăşurate în spaţiul public (parcuri, zone comerciale, târguri de oferte educaţionale, etc.), în vederea  promovării mesajelor campaniei.