Să ne PeSe De sănătatea noastră, o acţiune încheiată cu succes

Azi, 19 februarie 2015, a avut loc o coferinta de presă la sediul PSD, Giurgiu. Pe lângă Răzvan Cuc, la această conferinţă a participat şi Petronela Sandulescu, preşedinta PSD la organizaţia femei.

Aceasta a avut de declarat că acţiunea organizată pe 17 februarie la Ateneul “Nicolae Bălănescu”, “Să ne PeSe De sănătatea noastră” s-a bucurat de un real succes şi că nu va fi ultima de acest gen. “Acţiunea a avut succes, motiv pentru care eu cred că vor continua aceste evenimente. Vrem să organizăm din ce în ce mai multe evenimente de acest gen, pentru a demonstra că şi femeile sunt la un nivel ridicat când îşi propun ceva”.

Printre invitaţi au fost şi persoane care au avut un cuvânt de spus în ceea ce priveşte tema acestei acţiuni şi anume, un nutriționist (Gabriela Nedelea), antrenori de Kangoo Jumps, pilates, aerobic, trupe de dans, acestea au fost ingredientele folosite de membrele din Organizația Județeană a Femeilor Social-Democrate pentru a avea o seară în care invitatele să învețe ceva mai mult despre sănătate. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, mai ales că urmează luna dedicată femeilor.