Promisiunea lui Cuc

În cadrul conferinţei de presă de azi de la sediul PSD, Giurgiu, Răzvan Cuc a declarat că în perioada următoare vor intra banii în bugetul Consiliului Judeţean. Guvernul Ponta a alocat peste 600 de miliarde anul acest, lucru care i-a permis lui Vasile Mustatea să aloce o sumă de bani şi pentru teatru şi probabil pentru spital. Acesta a mai susţinut că în opinia dumnealui sumele alocate pentru sănătate şi cultură ar trebui investite în infrastructura acestor instituţii.

În legătură cu reabilitatea şi modernizarea Drumului Judeţean 603, Răzvan Cuc s-a arătat sceptic privind finalizarea acestui proiect, de aici şi promisiunea domniei sale: “Dacă domnul Mustatea reuşeşte să facă acest drum până la 2 iulie 2015, promit că o lună de zile nu voi mai spune nimic despre el. Personal, nu cred că acest proiect va fi finalizat”.

Şi lăsând la o parte politica pe plan local, legat de conflictul arestării cumnatului lui Victor Ponta, Răzvan Cuc a declarat că: “Domnul Premier nu conducea Guvernul când au fost făcute acele contracte, iar justiţia ar trebui să-şi urmeze cursul firesc pentru toată lumea absolut la fel”.