Post oferit pentru omul nepotrivit

Astăzi 5 februarie 2015 a avut loc o conferinţă de presă la sediul PSD, Giurgiu, la care au participat Răzvan Cuc şi Klement Ilie.

Răzvan Cuc s-a arătat siderat de tupeul şi a ţinut să sublinieze “tupeul” pe care-l afişează pionul principat al lui Băsescu şi anume Elena Udrea în această perioadă pe la toate posturile de televiziune. Acesta este de părere că Udrea a fost părtaşă cel puţin în tot ceea ce-l priveşte pe Cocos.

Pe lângă acest subiect, cei doi au adus în prim plan numirea lui Buduru ca director al Muzeului Judeţean, Giurgiu. Răzvan Cuc este de părere că potrivit pentru această funcţie ar fi cineva din cadrul muzeului, cineva competent care cunoaşte această latură a culturii, nu Buduru.

“Klement Ilie este “victima” lui Mustatea, acesta a fost atras într-o capcană şi i s-a oferit postul de director la Centrul de Creaţie şi Conservare al Culturii, dar de fapt era vorba de un vot în plus în cadrul Consiliului Judeţean” a declarat Răzvan Cuc, cu privire la numirea lui Klement în această funcţie.

Tot în cadrul acestui subiect domnul Klement Ilie a declarat că: “Pentru mine a fost o provocare să accept această funcţie, chiar am vrut să fac ceva acolo, având în vedere că pasiunea mea este folclorul. Am renunţat la o pensie militară mai mare decât salariul de manager pe care-l primeam acolo”. Ceea ce l-a făcut pe Klement Ilie să renunţe la acest post a fost faptul că i s-a recomandat să renunţe să mai meargă la partidul din care face parte, după cum a declarat şi Răzvan Cuc: “Domnul Klement Ilie nu şi-a sabotat colegii şi prietenii şi şi-a dat demisia din această funcţie”.