Urări din partea PLR, Giurgiu

Astăzi, 19 decembrie 2014 la Sediul PLR, Giurgiu a avut loc Conferinţa Festivă de presă, de sfârşit de an, conferinţa la care au participat: domnul preşedinte Toma Petcu, domnul consilier local Ionuţ Badea şi doamna Daniela Neagu, purtător de cuvânt.

Domnul preşedinte Toma Petcu s-a declarat mulţumit de obţinerea a două ministere în Guvern şi anume, Ministerul Mediului unde a fost propusă Graţiela Gavrilescu şi Andrei Gerea, care va deţine portofoliul Energiei.

Referitor la alegerile pentru preşidinţia PNL, acesta a declarat că modul prin care Alina Gorghiu a fost aleasă nu face cinste acestui partid şi că nu a fost tocmai ok poziţionată în această funcţie, cu toate acestea speră că Alina Gorghiu să fie o persoană echilibrată şi să reuşească să  aducă liniştea în partid. În încheiere a ţinut să transmită “la mulţi ani” şi multă sănătate tuturor colegilor din lumea politică, iar pentru giurgiuveni un an nou cu bucurii şi succes în toate activităţile.

Domnul Ionuţ Badea a transmis de asemenea un mesaj cu urări pentru toţi cetăţenii: “Urez tuturor cetăţenilor giurgiuveni, multă sănătate, la mulţi ani şi îndeplinirea tuturor dorinţelor”.

La sfârşitul conferinţei, Daniela Neagu a transmis urările de bine către foştii colegi din presă şi nu numai, pentru giurgiuveni aceasta a urat un an cât mai bun şi ca sărbătoarea Crăciunului să îi găsească liniştiţi şi să reflecteze la ceea ce îşi doresc pe viitor.