19/04/2024

CUM L-A DAT AFARA DIN SEDINTA DE CONSILIU JUDETEAN RAZVAN CUC PE VASILE MUSTATEA

Stiu ca azi este sarbatoarea mortilor, halowen-ul cum ar fi, numai ca stiam ca incepe la noapte. In schimb azi am asistat la cea mai socanta sedinta de Consiliu Judetean din cei 20 de ani de presa pe care ii am. A mai fost una in 2004 in care s-au schimbat majoritati dar nu are cum sa o ajunga pe asta in SOC SI GROAZA.

Asteptata de altfel ca o sedinta in care se anuntau scantei, drujbe, flex-uri si polizoare care mai de care de partid gata sa ascuta cutitele ascunse sub hainele elegante ale consilierilor judeteni, pentru ca era lupta cea mare de obtinere a majoritati din CJ Giurgiu, aceasta a inceput banal cu o intrebare de bun simt a consilierului Andrei Ovidiu, de ce este propus sa fie scos din functia de consilieri judetean. Ce a urmat a fost aproape ireal, Vasile Mustatea a inceput sa se certe cu secretarul Florian Dinu acuzand-ul pe acesta de partizanat politic, iar acestui aruncandu-i sageti otravite referitoare la necunoastrea legi. Dupa ce a facut ce a vrut cu microfoanele cand oprindu-le cand lasandu-le intrand in cearta ci cu Costica Buduru, acesta a fost pus la punct de o interventie de bun simt, a lui RAZVAN CUC, care i-a aratat acestuia un referat, semnat de domnia sa, in care se trece peste avizele de legalitate ale secretarului si ale comisiilor. Imediat dupa acest lucru Vasile Mustatea intelegand ca a gafat, a propus ordinea de zi, fara nici-un amendament, au votat doar cei 13 din PNL, neintrunindu-se cvorumul Vasile Mustatea a declarat sedinta inchisa.

Dupa acest eveniment in care cei 13 consilieri liberali au iesit din sala, sedinta a continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat desi secretarul Consiliului Judetean nu a adus nici un argument legal de continuare a acestuia, speram insa ca il vom afla la o data viitoare.