GIURGIU NEWS AZI E 1 SEPTEMBRIE!!! ASTEPTAM CEI 50 DE EURO

Saptamana trecuta colegii de la GIURGIU NEWS AU PUBLICAT UN ARTICOL : http://www.giurgiu-news.ro/NU-TE-PUI-CU…-SECU-4849/pagina-0 , in care acordau un premiu de 50 de euro celui ce spune cine era ALDEA, informator al securitatii, si pe care noi l-am dezvaluit in articolul : MARE DIRECTOR, MARE REVOLUTIONAR, MARE SECURIST, cu referire la directorul CRUCII ROSII Giurgiu, MARIAN MACELARU

Asa ca azi asteptam premiul de 50 de euro, ca sa nu credem ca publicatia respectiva este doar un fas, care isi minte cititorii,  Desi in acest moment articolul nu mai exista pe site-ul publicatiei respective si daca nu ma credeti copiati link-ul de mai sus in browserul dumneavoastra, dar cand te gandesti ca respectiva publicatie apartine MINISTRULUI DELEGAT PE RELATIA CU PARLAMENTUL VALENTIN ADRIAN ILIESCU, te-ai astepta ca un membru al guvernului sa isi onoreze promisiunile. 

Ii reamintim domnului ministru ca suntem primii care am raspuns la intrebarea respectiva si asa cum au promis in articol ca in data de 1 septembrie vor premia raspunsul sa fim contactati pentru a-si onora datoria. Reamintim datele noastre de contact. REDACTIA SAPTAMANA GIURGIUVEANA, SOS, BUCURESTI, BL B1/2B. PARTER, INTERFON 01, CHIAR LANGA AUTORITATEA RUTIERA ROMANA. Sau la telefon 0765 551 910. Speram sa nu se decredibilizeze de tot neplatind premiul datorat.  Doar e un ministru onorabil nu???

VOM REVENII CU AMANUNTE MAINE CA SA VA SPUNEM CAT DE SERIOS ESTE DOMNUL MINISTRU ADRIAN VALENTIN ILIESCU

ORA 13.20 UPDATE: INCA NU NE-A CONTACTAT NIMENI!

ORA 19.00 UPDATE: NICI LA ACEASTA ORA NIMENI DE LA REDACTIA GIURGIU NEWS NU NE-A CONTACTAT